crossroads bv

Een nieuw pad creëer je
door te lopen

Sommigen zijn veerkrachtig en anderen hebben bij het verlies van hun baan ondersteuning nodig. Het voortvloeiende verdriet is begrijpelijk en belemmert om verder te denken dan de dag van morgen. Crossroads brengt mensen weer in hun kracht.
In dat proces bouwen we een vertrouwensband op. Dat creëert openingen en goodwill. Essentieel als je samen nieuwe paden onderzoekt.

Matching

Je wilt meer, je weet dat je meer kan en je wilt je kennis en kunde op zodanige wijze inzetten dat je gewaardeerd en gezien wordt. Je voelt je niet meer thuis in je huidige werkomgeving en zou graag iets anders willen. Alleen weet je niet hoe dit te bewerkstelligen.
Hoe zet je je ambitie om in daden? Op welke wijze zorg je ervoor dat het niet alleen bij dromen en plannen blijft maar je concreet aan de slag kunt gaan met je toekomst?
Neem contact op met Crossroads, dan zetten wij samen met jou al je wensen en aspiraties op een rijtje met als doel je te begeleiden naar die ene droombaan.

Outplacement, verzuimbegeleiding en arbeidsbemiddeling – termen
die de betrokkenheid en passie van Crossroads niet vatten.

Crossroads bouwt mee!

Het gaat niet alleen om een nieuwe baan en makkelijk plaatsen.
Crossroads bouwt met haar cliënten een duurzame relatie op en zorgt voor de begeleiding ook na plaatsing. Mensen zijn geen producten, maar hebben bagage en een eigen verhaal.

Rematching

Het werk dat we doen maakt deel uit van wie we zijn en het is onderdeel van onze identiteit. Hoe begrijpelijk is het dan als uw werkgever plots in zwaar weer komt en u in een vrije val terecht komt? Of als er opeens geen behoefte meer blijkt te zijn voor uw vakinhoudelijke expertise en net op dat moment die fijne begripvolle leidinggevende met pensioen gaat?
Dat zijn de momenten waarop de twijfel toeslaat en vraagtekens komen bij de eigen capaciteiten. Hoe nu verder? Wie staat er nog op mij te wachten (op deze leeftijd)? Wat is mijn marktwaarde nu daadwerkelijk? En natuurlijk wil ik iets bijleren, maar wat? En hoe pak ik dat aan?
Crossroads gelooft in uw potentie en kan u helpen een nieuw pad uit te stippelen, óók als dat de nodige tijd en energie vergt.

Je had het allemaal voor elkaar maar door een besluit van het bedrijf gaat een streep door al je toekomstplannen. Wat nu? Neem contact op met Crossroads om samen te herbezinnen en een nieuw pad uit te stippelen.

Telefoonnummer

Ron Kamerman: +31 6 45440436
Bart Meuffels: +31 6 53899209

Crossroads BV

Carmelstraat 34
6191 VS Beek

E-mailadres

b.meuffels@crossroads-bv.nl
r.kamerman@crossroads-bv.nl