Algemene contactgegevens

Wij bellen u met alle plezier terug. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw persoonsgegevens worden verwerkt om het door u ingevulde contactformulier verder af te handelen. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons privacy statement.

Contact Informatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u graag een persoonlijke afspraak?

Bel ons:

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag
van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar
+31 6 39205973 (Sabrine Berad)
+31 6 19346336 (Bert Lemmens)
+31 6 45440436 (Ron Kamerman)

E-mail:

E-mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. s.berad@crossroads-bv.nl b.lemmens@crossroads-bv.nl r.kamerman@crossroads-bv.nl

Wij horen graag van u

Onder het genot van een kop koffie samen uw idee├źn bespreken? Vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw persoonsgegevens worden verwerkt om het door u ingevulde contactformulier verder af te handelen. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons privacy statement.

CrossroadsBV_juli2018-2500

CROSSROADS BV

Wij lossen uw vraagstukken elke dag op door strategie, marketing, technologie & kennis perfect op elkaar af te stemmen. Wat we doen? Bekijk ons werk!

Crossroads BV

Coaching, Advies & Interim. Dat is de kern van ons werk. Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams.

Office Stein/Urmond

Crossroads BV
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
(Van der Valk Business Center)

Social Media