crossroads bv

Een nieuw pad creëer je
door te lopen

Zo snel als u uw vacatureomschrijving opstelt, zo snel schrijven sollicitatie kandidaten hun CV en motivatiebrief. Wat als wij de kandidaat hebben zonder het benodigde diploma, maar wel met een dosis loyaliteit en de benodigde basiscompetenties? Laat Crossroads u verrassen en bewandel een andere weg.

Matching

Als ondernemer bent u de aanjager van een idee of product waar u succes mee boekt. Maar om uw concurrenten voor te blijven en uw diensten te verbeteren heeft u goede medewerkers nodig. Goede medewerkers vinden én houden is een vak op zich. Crossroads draagt met haar inspanningen bij tot duurzame en succesvolle plaatsingen.

Het vinden van goede medewerkers is als het zoeken naar een naald in een hooiberg. En als u ze dan eindelijk gevonden hebt, dan kiezen ze toch voor een andere organisatie. Wij helpen u aan juist gekwalificeerde èn gemotiveerde medewerkers die vanwege de geboden kansen u zullen belonen met loyaliteit. Wilt u eerst een proefperiode afspreken zonder verdere verplichtingen? Ook dat is bespreekbaar met ons. Neem hiervoor contact met ons op en samen vinden we de oplossing die het beste bij u en uw situatie past.

Crossroads bouwt mee!

Het gaat niet alleen om een nieuwe baan en makkelijk plaatsen.
Crossroads bouwt met haar cliënten een duurzame relatie op en zorgt voor de begeleiding ook na plaatsing. Mensen zijn geen producten, maar hebben bagage en een eigen verhaal.

Rematching

Het zit (economisch) even niet mee. Uw grootste klant heeft afscheid van u genomen of is zelfs failliet en heeft u ook in de problemen gebracht. U moet fors ingrijpen in uw organisatie en reorganiseren of herstructureren is de enige oplossing.

Juist dan is het moment aangebroken om contact op te nemen met Crossroads. Bij Crossroads weten we als geen ander hoe we u en uw medewerkers kunnen helpen om uw medewerkers via outplacement of middels het opzetten van een sociaal plan weer verder op weg te kunnen helpen naar een nieuwe baan.

Telefoonnummer

Ron Kamerman: +31 6 45440436
Bart Meuffels: +31 6 53899209

Crossroads BV

Carmelstraat 34
6191 VS Beek

E-mailadres

b.meuffels@crossroads-bv.nl
r.kamerman@crossroads-bv.nl