Kandidaten

Wij zijn constant op zoek naar geschikte kandidaten voor tijdelijke opdrachten, projecten of een vast dienstverband. Om snel te kunnen reageren op de vragen van onze klanten en de markt is het belangrijk om vanuit een groot netwerk van professionals, die open staan voor nieuwe opdrachten of uitdagingen, een mogelijke match te kunnen maken.

Group of people working out business plan in an office

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe baan, project of opdracht? Toe aan een nieuwe carrièrestap?

Schrijf uw dan vrijblijvend bij ons in. Vul hiervoor onderstaand formulier in en wij nemen binnen één week contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk zijn uw gegevens bij ons in goede handen en handelen wij conform de AVG. Ook zullen wij opdrachten of vacatures vooraf met u bespreken alvorens wij u aanbieden. Het gaat immers over uw toekomst.

Meld je aan en dan kijken we samen naar de mogelijkheden

[]
1
Step 1

keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right

Durf te kiezen uit een andere sector

Door verregaande digitalisering en een onophoudelijke stroom van innovaties wordt de wereld om ons heen steeds complexer. Organisaties moeten loskomen van hun primaire keuzes want zij die dat niet doen zullen niet overleven. Waardecreatie en cashflow gaan niet meer perse hand in hand. Strategieën worden gemaakt voor steeds kortere uitvoeringscycli en daarbinnen continu aangepast. Innoveren is dagelijkse kost. Keuzes maken en focus aanbrengen zijn belangrijk, maar open blijven staan voor nieuwe inzichten van buiten je eigen scope is essentieel.

Business people in the modern office

Meer info

Neem contact met ons voor een persoonlijke afspraak?
Wouter Gordijn - Accountmanager
Tel.: + 31 6 83976540
E-mail: w.gordijn@crossroads-bv.nl

Rick van de Roer - Accountmanager
Tel.: +31 6 13036170
E-mail: r.vanderoer@crossroads-bv.nl

logo_crossroads_bv
divider-elegant-short-white

Office Stein/Urmond

Crossroads BV
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
(Van der Valk Business Center)

divider-elegant-short-white