Werving & Selectie

Wij werven en selecteren kandidaten op basis van uw eigen criteria.
U kunt op ons rekenen dat wij ervoor zorgen dat u met geschikte potentiële medewerkers in contact komt. Indien gewenst kunnen wij ook aan de voorkant ondersteunen met het bepalen van de selectiecriteria of aan de achterkant met het begeleiden van de nieuwe medewerker gedurende zijn of haar eerste maanden binnen uw organisatie.
Hierdoor is een succesvolle landing van de nieuwe collega in uw organisatie verzekert.

Partners in mensenwerk

Zoekt u ondersteuning bij de invulling van een vacature? Crossroads ontzorgt bij de werving & selectie van nieuwe medewerkers. Concreet betekent dit:

  • dat we door onze inhoudelijke kennis over uiteenlopende functies goed en snel kunnen doorgronden wat voor type persoon u zoekt.
  • maatwerkoplossingen met ruime aandacht voor specifieke wensen en uw bedrijfscultuur.
  • dat kandidaten beter aansluiten bij vacaturevereisten, omdat wij de markt goed kennen.
  • een efficiënt werving- en selectieproces.
  • aantrekkelijke en transparante tarieven.

Kandidaten worden niet alleen op basis van een cv gezocht. Wij willen eerst de kandidaat persoonlijk leren kennen. Wij vinden het belangrijk om te weten wat hem/haar drijft en wat hij/zij echt belangrijk vindt. Zo vinden wij de beste kandidaat voor uw openstaande functie.

Heeft u behoefte aan hulp bij uw reorganisatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u in contact kunnen brengen met een van onze reorganisatieadviseurs. Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking voor reorganisatie advies. Graag helpen wij u verder!

Bert Lemmens

Een vacature

Hoe pakken wij dit aan?

Voor ons is het belangrijk om niet alleen helder te krijgen aan welke opleidingseisen of competenties een medewerker moet voldoen, ook de bedrijfscultuur waar de nieuwe medewerker aan de slag gaat is minstens zo belangrijk om een goede match tussen u en de kandidaten mogelijk te kunnen maken.
Het gaat immers om het invullen van elkaars verwachtingen. Onze aanpak is dus niet alleen maar op de kandidaat gericht, maar ook op u als opdrachtgever. Een juist beeld krijgen van uw bedrijfscultuur maakt dan ook onderdeel uit van het werving- en selectieproces.
Natuurlijk kunnen wij indien gewenst de kandidaten een assessment laten doorlopen om te bepalen of bepaalde competenties ook echt aanwezig zijn. Echter om een kandidaat succesvol te laten worden in uw organisatie is het ook van belang om aan de voorkant helder te hebben of de nieuwe medewerker past in de rest van de organisatie, de afdeling of het team. Hiervoor beschikken we over beproefde methodes om dit samen met u inzichtelijk te maken.
Bij twijfel is het zelfs mogelijk om, in overleg met de kandidaat, een deta-vast constructie met ons aan te gaan. Hierdoor krijgt zowel de kandidaat alsook u als opdrachtgever de mogelijkheid om aan elkaar te wennen en bij een gebleken match over te gaan naar een vast dienstverband. Het voordeel van deze aanpak is dat u gedurende deze periode ervan verzekert bent dat zowel u alsook uw nieuwe medewerker door Crossroads intensief begeleid wordt om tot een succesvolle plaatsing te komen.

Telefoonnummer

Ron Kamerman: +31 6 45440436
Bart Meuffels: +31 6 53899209

Crossroads BV

Carmelstraat 34
6191 VS Beek

E-mailadres

b.meuffels@crossroads-bv.nl
r.kamerman@crossroads-bv.nl