Wie zijn wij?

We zijn het snelst groeiende internetbureau van Limburg en gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Binnen ons team van 16 medewerkers (and counting) vind je alle online competenties terug.
Op basis van doordachte strategie ontwikkelen we simpele online oplossingen voor complexe vraagstukken. We werken 100% open source en zijn door onze uitgekiende werkwijze een geoliede machine. Onze klanten zijn overheden, zorginstellingen en grote commerciële organisaties.

Functie- /opdrachtomschrijving

Als senior developer ben je verantwoordelijk voor de code kwaliteit en stuur je binnen projecten een team van developers aan. Je bent, indien nodig, ook in staat een extern team aan te sturen. Je waakt over de kwaliteit van eigen maar ook andermans werk. Onze developers werken met ontwikkel-, staging- en productie-omgevingen om de wensen van opdrachtgevers optimaal te vertalen naar (prijswinnende) online oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan web- en smartphone applicaties, maar ook aan het realiseren van API koppelingen.

Zelf werk je ook mee aan projecten, je zorgt er bijvoorbeeld voor dat een website voldoet aan de AVG (OWASP top 10) en toegankelijk is (WCAG 2.1). Je ziet mede toe op de veiligheid van data en applicaties. Je werkt voornamelijk met Drupal, Symfony en Vue en hebt ervaring met verschillende programmeertalen zoals PHP en JavasScript. Je bent resultaatgericht en op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied. Bovendien geef je graag ongevraagd (en gevraagd) advies.

 

WAT IS VAN BELANG?

Je beschikt over hbo- of wo-werk- en -denkniveau en hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring in webdevelopment. Je hebt oog voor kwaliteit van code en veiligheid van data en je bent resultaatgericht.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Project Details

DIT BIEDEN WIJ JOU 

  • Uitdaging en de kans om jouw talenten te ontwikkelen
  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Uitstekende bonusregeling
  • 28 verlofdagen per jaar
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Dynamisch bedrijf in dé it hotspot van Limburg!

Telefoonnummer

Ron Kamerman: +31 6 45440436
Bart Meuffels: +31 6 53899209

Crossroads BV

Carmelstraat 34
6191 VS Beek

E-mailadres

b.meuffels@crossroads-bv.nl
r.kamerman@crossroads-bv.nl