Wie zijn wij?

We zijn een van de snelst groeiende internetbureaus van Limburg en zijn gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Op basis van een doordachte strategie voor complexe vraagstukken ontwikkelen we slimme, effectieve (en soms ook prijswinnende) online oplossingen.
Binnen ons team van 20 medewerkers (and counting) vind je alle online competenties terug. We werken 100% open source en zijn door onze uitgekiende werkwijze een geoliede machine. Onze klanten zijn overheden, zorginstellingen en grote commerciële organisaties.

Functie- /opdrachtomschrijving

Met Drupal helpen wij onze opdrachtgevers op een creatieve manier hun online identiteit te versterken, de interactie met hun doelgroepen aan te gaan en hun medewerkers te ondersteunen om beter en makkelijker te communiceren.

Je werkt bijvoorbeeld aan het inrichten van een CMS, het maken van API koppelingen of je zorgt ervoor dat een website voldoet aan de AVG (OWASP top 10) en toegankelijk is (WCAG 2.1). Je werkt dus voornamelijk met Drupal, maar ook met bijvoorbeeld Symfony en Vue en je hebt ervaring met verschillende programmeertalen zoals PHP en JavaScript. Als team zien jullie toe op de kwaliteit van de code en de veiligheid van data. Development-, staging- en productieomgevingen zijn gescheiden zodat je in alle rust kunt werken, bovendien krijg je veel vrijheid en heb je eigen verantwoordelijkheid je werk in te richten zodat je optimaal kunt werken.

Drupal werkt vanuit drie basisprincipes: flexibiliteit, teamwork en modulariteit. Principes die ons aanspreken en die we uitdragen. Daarom zijn we ook actief in de Drupal-community.  Jaarlijks nemen we deel aan diverse Drupal events zoals de DrupalJam of de DrupalCon. Ook zijn we beheerer van diverse modules op Drupal.org. En als laatste, maar zeker niet de minste: we hebben al diverse Drupal Splash Awards gewonnen!

 

WAT IS VAN BELANG?

Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Drupal developer. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit van code en veiligheid van data en ben je resultaatgericht.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Project Details

DIT BIEDEN WIJ JOU 

  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagend werk voor grote organisaties
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • 10% tijd voor professionele ontwikkeling
  • Hardware naar keuze
  • Bezoeken van conferenties zoals de DrupalCon of DrupalJam
  • Leuke collega’s die je graag helpen te integreren bij Betawerk

Telefoonnummer

Ron Kamerman: +31 6 45440436
Bart Meuffels: +31 6 53899209

Crossroads BV

Carmelstraat 34
6191 VS Beek

E-mailadres

b.meuffels@crossroads-bv.nl
r.kamerman@crossroads-bv.nl