Werving & Selectie

Voor u als opdrachtgever werven en selecteren wij kandidaten op basis van criteria die u bij ons neerlegt. Wij zorgen ervoor dat u met geschikte potentiële medewerkers in contact komt.

"Snel inzicht in jouw behoefte en direct invulling vanuit ons netwerk. Dat is onze succesformule!"

Crossroads

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!


Partners in mensenwerk

Zoek je ondersteuning bij de invulling van een vacature binnen de zakelijke dienstverlening? Crossroads ontzorgt je bij de werving & selectie hiervan. Concreet betekent dit voor jou:

  • dat we door onze inhoudelijke kennis over uiteenlopende functies binnen de zakelijke dienstverlening, goed en snel kunnen doorgronden wat je zoekt.
  • maatwerkoplossingen met ruime aandacht voor je specifieke wensen en bedrijfscultuur.
  • dat kandidaten beter aansluiten bij vacaturevereisten, omdat wij de markt goed kennen.
  • een efficiënt werving- en selectieproces.
  • aantrekkelijke en transparante tarieven.

De kandidaten worden niet alleen op basis van een cv gezocht. Wij willen eerst de kandidaat persoonlijk leren kennen. Wij vinden het belangrijk om te weten wat hem/haar drijft en wat hij/zij echt belangrijk vindt. Zo vinden wij de beste kandidaat voor de functie.

Doordat wij al jarenlang actief zijn met werving & selectie, hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd met gemotiveerde professionals.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u op zoek naar een specialist of juist zélf als professional toe aan een volgende stap? Neem dan contact met ons op!

Crossroads BV

Coaching, Advies & Interim. Dat is de kern van ons werk. Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams.

Office Stein/Urmond

Crossroads BV
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
(Van der Valk Business Center)

Social Media