Wil jij meebouwen aan grote websites die écht gebruikt worden? En word jij gelukkig van kwaliteitscode? Kom dan meewerken in ons snel groeiende team als PHP back-end developer. Je mag direct beginnen; fulltime of parttime.


reroute_bv_matching_stein_VV

[]
1
Step 1

Solliciteren

keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right

Web Developer

WIE ZIJN WIJ?
We zijn het snelst groeiende internetbureau van Limburg en gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Binnen ons team van 16 medewerkers (and counting) vind je alle online competenties terug. Op basis van doordachte strategie ontwikkelen we simpele online oplossingen voor complexe vraagstukken. We werken 100% open source en zijn door onze uitgekiende werkwijze een geoliede machine. Onze klanten zijn overheden, zorginstellingen en grote commerciële organisaties.

DEVELOPMENT BIJ ONS

We realiseren state-of-the-art websites op basis van Drupal en Symfony.
Onze developers werken nauw samen, met elkaar en met front-end developers, om de wensen van opdrachtgevers te vertalen naar effectieve oplossingen.
Jij en je collega's zien toe op de kwaliteit van de code en de veiligheid van data. Onze developers werken met PHP, SQL, Javascript, XML, jQuery en HTML/CSS, versiebeheer en Linux. Development-, staging- en productieomgevingen zijn gescheiden zodat je in alle rust kunt werken. We kunnen onze toolset hier noemen, maar we staan open voor jouw voorkeuren.

Ga je mee naar klanten om te brainstormen of werk je liever de hele dag op je eigen werkplek? Dat bepaal je helemaal zelf. Je krijgt veel vrijheid je werk in te richten zodat het je past.

GEEN DRUPAL OF SYMFONY-ERVARING?
GEEN PROBLEEM.

Ervaren developers worden blij van Drupal. Heb je geen ervaring met Drupal of Symfony, dan helpen je nieuwe collega's je graag vooruit. Je hebt het zo onder de knie!

WAT WE VAN JOU VERWACHTEN

Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in webdevelopment en bent in staat om onze techniek en werkwijze jezelf snel eigen te maken. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit van code en veiligheid van data en ben je resultaatgericht.

DIT BIEDEN WE JOU

  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagend werk voor grote organisaties
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Hardware naar keuze
  • Leuke collega’s die je graag helpen te integreren bij onze organisatie.

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij ons je een mooie stap?
Solliciteer dan meteen en stuur je CV naar: w.gordijn@crossroads-bv.nl Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter. Dit kan via 06-83976540.
logo_crossroads_bv
divider-elegant-short-white

Office Stein/Urmond

Crossroads BV
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
(Van der Valk Business Center)

divider-elegant-short-white