Wil jij meebouwen aan grote websites en apps die er écht toe doen? Kom dan werken in ons snelgroeiend team als web developer. Je mag direct beginnen: fulltime of parttime. Wat het beste bij jou past!


reroute_bv_matching_stein_VV

[]
1
Step 1

keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right

Web Developer

WIE ZIJN WIJ?
We zijn het snelst groeiende internetbureau van Limburg en gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Binnen ons team van 16 medewerkers (and counting) vind je alle online competenties terug. Op basis van doordachte strategie ontwikkelen we simpele online oplossingen voor complexe vraagstukken. We werken 100% open source en zijn door onze uitgekiende werkwijze een geoliede machine. Onze klanten zijn overheden, zorginstellingen en grote commerciële organisaties.

FUNCTIE/OPDRACHTOMSCHRIJVING

Onze developers werken nauw samen, met elkaar en met front-end developers, om de wensen van opdrachtgevers te vertalen naar effectieve oplossingen. Je werkt bijvoorbeeld aan het inrichten van een CMS, het maken van API koppelingen of je zorgt ervoor dat een website voldoet aan de AVG (OWASP top 10) en toegankelijk is (WCAG 2.1). Je werkt voornamelijk met Drupal, Symfony en Vue en je hebt ervaring met verschillende programmeertalen zoals PHP en JavaScript. Als team zien jullie toe op de kwaliteit van de code en de veiligheid van data. Development-, staging- en productieomgevingen zijn gescheiden zodat je in alle rust kunt werken, bovendien krijg je veel vrijheid en heb je eigen verantwoordelijkheid je werk in te richten zodat je optimaal kunt werken.

WAT IS VAN BELANG?

Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in webdevelopment en bent in staat om onze techniek en werkwijze jezelf snel eigen te maken. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit van code en veiligheid van data en ben je resultaatgericht.

DIT BIEDEN WIJ JOU 

  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagend werk voor grote organisaties
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Hardware naar keuze
  • Leuke collega's die je graag helpen te integreren bij Betawerk

Wij werken grotendeels vanuit huis. Ook met jou zal het eerste contact telefonisch en via Google Meet verlopen. Over het vervolg stemmen we samen af. Er zijn al collega's begonnen in coronatijd, geen zorgen!


Sluit het bovenstaande aan op jou en ben je geïnteresseerd in verdere informatie?
Neem dan snel contact op met Wouter Gordijn via w.gordijn@crossroads-bv.nl of 06-83976540
logo_crossroads_bv
divider-elegant-short-white

Crossroads BV
Van Sonsbeecklaan 1A
6191 JL Beek

divider-elegant-short-white