Wij hebben per direct plek voor een stagiair Marketing & Communicatie (HBO-niveau) die -net als wij- vol enthousiasme gaat meebouwen aan Crossroads B.V. en Reroute B.V. Deze potentiele topper richt zich op het professionaliseren van onze marketing activiteiten en het behalen van verkoopresultaten.


reroute_bv_matching_stein_VV

[]
1
Step 1

keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right

Stagiair Marketing & Communicatie

Tijdens deze afstudeerstage krijg je de kans om onze marketing volledig in te richten. Passend bij je ambitie en kwaliteiten krijg je opdrachten die je zelfstandig gaat uitvoeren. Denk hierbij aan het opzetten en uitwerken van (marketing)campagnes, het uitwerken van social mediastrategieën vormgeving van mailings. Daarnaast ga jij aan de slag om het contact met bestaande klanten te onderhouden en nieuwe klanten te binden aan onze organisaties.
We houden niet je handje vast, maar zijn een team waar je van op aan kunt. We doen het altijd samen! Dankzij onze platte organisatiestructuur en heel directe communicatie kun je rekenen op alle hulp en begeleiding die je nodig hebt. Uiteraard heb je een vaste stagebegeleider die je eerste aanspreekpunt zal zijn. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat meelachen met de baas geen vereiste is, maar wel wenselijk.

Onze ideale stagiair is/heeft

  • ondernemend;
  • creatief;
  • oprecht;
  • een goed gevoel voor humor;
  • vertrouwen hoog in het vaandel staan.

Wij bieden

  • per direct een uitdagende en leerzame stageplek
  • veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng
  • een enthousiaste en dynamische werkomgeving
  • bazen met flauwe humor

Over het bedrijf

Crossroads B.V.

Crossroads is opgericht vanuit de gedachte dat kennis en ervaring vanuit een andere sector of branche kan leiden tot verfrissende en verrassende inzichten bij het oplossen van verschillende vraagstukken bij opdrachtgevers. Naast interim management opdrachten richten wij ons op consultancy opdrachten en vullen wij vaste posities in voor onze opdrachtgevers.

Reroute B.V.

Begin dit kalenderjaar ontstond bij één van de partners van Crossroads het plan om de krachten te bundelen op het gebied van mobiliteitsbeleid van medewerkers. Hieruit is Reroute ontstaan. Wij richten ons op opdrachtgevers die mobiliteitsvraagstukken hebben of die een partner zoeken die mede richting en uitvoering wil geven aan het mobiliteitsbeleid van hun organisatie. Binnen Reroute bieden we de volgende diensten aan: outplacement, outsourcing, re-integratie, training en coaching.

Kracht in samenwerking

Wat is het voordeel van deze unieke combinatie? De kracht van deze combinatie ligt in het bundelen van de traditionele zoeknetwerken voor de interim en werving & selectie markten met het netwerk rondom mobiliteitsvraagstukken. Door deze te combineren kunnen we vraag en aanbod óf aanbod en vraag nog beter op elkaar afstemmen, daarbij gebruik makend van de vele subsidiemogelijkheden, het inzetten van transitie- of mobiliteitsvergoedingen en zogenaamde deta-vast constructies waardoor zowel de aanbodzijde vanuit Reroute alsook de vraagkant vanuit Crossroads door ons geheel ontzorgd kan worden.


Ben jij de m.o.t.u. i.o. en kun je niet wachten om ons team in Urmond te komen versterken?
Stuur dan je CV naar: r.vanderoer@crossroads-bv.nl Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Rick. Dit kan via 0613036170.
logo_crossroads_bv
divider-elegant-short-white

Office Stein/Urmond

Crossroads BV
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
(Van der Valk Business Center)

divider-elegant-short-white