Management Training

Nieuwe vormen van leiderschap en management inspireren organisaties, teams en medewerkers tot betere resultaten en meer werkplezier. Bent u er klaar voor?

Leidinggeven op de werkvloer

Als leidinggevende moet u kunnen inspireren, doelen kunnen realiseren en medewerkers kunnen motiveren. Een bijzondere uitdaging, maar lang niet altijd eenvoudig. In deze training gaan we aan de slag met het verbeteren van uw vaardigheden als leidinggevende.

Leidinggeven aan teams

Als leidinggevende moet u weten waar u voor staat en dit ook kunnen overbrengen. Tijdens deze training leert u niet alleen leidinggeven aan teams, maar komt ook uw eigen visie op leidinggeven en inzicht in teamrollen aan bod. Op die manier leert u uw eigen visie te vertalen naar uw collega’s.

Competentiegericht leidinggeven

In deze training besteden we aandacht aan de theorie en de praktijk van het competentiegericht leidinggeven. Hierbij komt o.a. het signaleren, benoemen en ontwikkelen van competenties en het bijbehorende gedrag aan bod.

Financieel management

Bent u manager, ondernemer of adviseur en krijgt u steeds meer te maken met financiële zaken? Deze training voorziet niet-financiële managers in knowhow op dit vakgebied. Na afloop bent u prima in staat om op dit vlak mee te praten en te denken. De meest voorkomende kengetallen worden behandeld.


Management en Leidinggeven vraag veel van hen die het moeten waarmaken. CROSSROADS trainingen ondersteunt organisaties, teams en leidinggevenden in hun ontwikkeling. Het uitgangspunt hierbij is een kritische analyse van de situatie.

Crossroads

Onze management trainingen:

Een goede manager moet beschikken over een breed scala aan kennis en vaardigheden. Als manager draagt u een brede verantwoordelijkheid en daar hoort een uitgebreide uitrusting bij. Onze training management biedt de expertise die u nodig heeft voor een managementrol op verschillende organisatieniveaus.

seo_slider_crossroads

Coaching en begeleiding

Zoekt u een coach voor de externe begeleiding? Is er sprake is van slecht of onvoldoende functioneren of onvoldoende motivatie? Twee situaties zijn denkbaar: u leest dit als werkgever en u vindt dat uw medewerker onvoldoende functioneert of u leest dit als werknemer en uw werkgever is van mening dat u onvoldoende functioneert of dat u onvoldoende gemotiveerd bent.

Op zoek naar een coach voor de begeleiding bij een coaching traject of bij het opstellen van een verbeterplan? Crossroads biedt onafhankelijke begeleiding en coaching. Dat betekent een onpartijdige opstelling van de coach voor zowel de werkgever als werknemer.

Crossroads

Onvoldoende functioneren

Doelstelling


Wat moet u doen als leidinggevende of organisatie?


Crossroads BV

Office Stein/Urmond

Social Media