Sommigen zijn veerkrachtig en anderen hebben bij het verlies van hun baan ondersteuning nodig. Het voortvloeiende verdriet is begrijpelijk en belemmert om verder te denken dan de dag van morgen. Crossroads brengt mensen weer in hun kracht. In dat proces bouwen we een vertrouwensband op. Dat creëert openingen en goodwill. Essentieel als je samen nieuwe paden onderzoekt.

Young colleagues having coffee break in office

Rematching

Het werk dat we doen maakt deel uit van wie we zijn en het is onderdeel van onze identiteit. Hoe begrijpelijk is het dan als uw werkgever plots in zwaar weer komt en u in een vrije val terecht komt? Of als er opeens geen behoefte meer blijkt te zijn voor uw vakinhoudelijke expertise en net op dat moment die fijne begripvolle leidinggevende met pensioen gaat?
Dat zijn de momenten waarop de twijfel toeslaat en vraagtekens komen bij de eigen capaciteiten. Hoe nu verder? Wie staat er nog op mij te wachten (op deze leeftijd)? Wat is mijn marktwaarde nu daadwerkelijk? En natuurlijk wil ik iets bijleren, maar wat? En hoe pak ik dat aan?
Crossroads gelooft in uw potentie en kan u helpen een nieuw pad uit te stippelen, óók als dat de nodige tijd en energie vergt.


Je had het allemaal voor elkaar maar door een besluit van het bedrijf gaat een streep door al je toekomstplannen. Wat nu? Neem contact op met Crossroads om samen te herbezinnen en een nieuw pad uit te stippelen.


logo_crossroads_bv
divider-elegant-short-white

Crossroads BV
Carmelstraat 34
6191 VS Beek

divider-elegant-short-white