De organisatie heeft als taakveld de gemeentelijke backoffice dienstverlening en de bedrijfsvoering van drie gemeenten uit Midden-Limburg.


reroute_bv_matching_stein_VV

[]
1
Step 1

keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right

Procesadviseur aanbesteding & implementatie E-HRM


FUNCTIE/OPDRACHTOMSCHRIJVING

1 januari 2023 eindigt het contract met de huidige leverancier van het E-HRM. Middels een Europese aanbesteding wil men een nieuw, vervangend E-HRM systeem aanschaffen waardoor de aangesloten organisaties nog moderner, effici├źnter en effectiever gaan werken.

Men zoekt een procesadviseur, iemand met ervaring in (de voorbereiding van) aanbesteding van (HRM)software op Europese niveau in een complexe (bestuurlijke) omgeving. Zowel op proces en je hebt ook kennis van de inhoud. In deze rol ga je aan de slag met een projectgroep en een inkoopadviseur. Samen betrekken jullie diverse inhoudelijke vakdisciplines en stakeholders op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je adviseert bij het slaan van de brug tussen het huidige systeem en de vervanging ervan middels een aanbestedingsprocedure. Je begeleidt, adviseert en ondersteunt de projectgroep bij een goede inhoudelijke voorbereiding voor de aanbesteding en de aanbesteding zelf en doet dit conform onze geldende inkoopvoorwaarden. De uitvoering van de aanbesteding gebeurt door de inkoopadviseur

WAT IS VAN BELANG?

  • Ervaring binnen de gemeente en uitvoeringsorganisaties.
  • Ervaring op het gebied van complexe projecten.
  • Ervaring met Europese aanbestedingen van E-HRM software.
  • Affiniteit met HRM dienstverlening en HR processen.
  • Je bent je bewust van de verschillende stakeholders en belangen binnen de vier MER organisaties in het kader van E-HRM ,en bent in staat hier prioriteiten en context aan te geven.

Overig

Reageren kan t/m 15-04-2021.
De gesprekken zullen z.s.m. plaatsvinden.
Periode 19-04-2021 t/m 01-10-2021 (Verlening mogelijk)
10 uren per week


Sluit het bovenstaande aan op jou en ben je geïnteresseerd in verdere informatie?
Neem dan snel contact op met Wouter Gordijn via w.gordijn@crossroads-bv.nl of 06-83976540
logo_crossroads_bv
divider-elegant-short-white

Crossroads BV
Van Sonsbeecklaan 1A
6191 JL Beek

divider-elegant-short-white