Hans Mertens


Partner


Mijn toegevoegde waarde ligt op het snijvlak van marketing, communicatie en organisatie en draag met een eigentijdse product- of dienstenportfolio, een heldere identiteit en een ijzersterke reputatie bij aan de continuïteit van een organisatie. Dat doe ik door op een creatieve manier scherpte aan te brengen in discussies door het inzetten van uitgesproken zienswijzen. Hierdoor ontstaan er helderheid, verrassende inzichten en onderscheidende mogelijkheden.

Interim marketing en communicatie management
Project management
Strategie
Business modeling
Propositie ontwikkeling

Durf te kiezen uit een andere sector!

De filosofie achter Crossroads!

Wij geloven dat mensen het verschil maken in organisaties. Als ze op de juiste plek zitten.

Search

Search is een van onze activiteiten. Daarbij is een transparant zoekproces ons handelsmerk. Goed onderzoek doen wat nodig is. Heldere en open communicatie. Over profiel, opdracht en tijdlijnen. Met duidelijke oplevermomenten. En een realistische inslag.

Advies

Met een gespecialiseerd team van consultants en facilitators. helpt Crossroads de effectiviteit van ondernemingen te verhogen. Op individueel, team- of organisatieniveau.

Interim

Elk functiegebied heeft bij ons een aparte interim specialisatie. Zo bieden wij een selectie van de best passende kandidaten. Aan aanbod geen gebrek.

CrossroadsBV_juli2018-2343

Crossroads BV

Office Stein/Urmond

Social Media