GENERAL MANAGEMENT

Crossroads ontwikkelt Management Development (MD) trajecten, waarin persoonlijke groei van uw potentials en leidinggevenden wordt gekoppeld aan de strategische doelstellingen en gewenste bedrijfscultuur.

KWALIFICATIE

In de eerste plaats om ervoor te zorgen dat de organisatie kan beschikken over gekwalificeerde leidinggevenden

POTENTIALS

In de tweede plaats is een Management Development traject een wervend instrument om "potentials" binnen te kunnen halen.

seo_slider
CrossroadsBV_juli2018-2583

"Een intense ervaring welke mij als mens en als manager heeft verrijkt."

Peter Willems

GENERAL MANAGEMENT

Dit totaalprogramma focust op de totale bedrijfsvoering. Wij geven deze training zowel op externe als interne locaties.

Een general manager focust zich op het richten, inrichten en verrichten van organisaties en op het innovatief veranderen daarvan.
Hoe kan er klantgerichter gewerkt worden? Hoe worden grote veranderingen vormgegeven? Hiervoor is de kennis van verschillende vakgebieden nodig, en vooral de verbanden daartussen essentieel.
Denk daarbij aan Human Resources Management, logistiek, informatietechnologie, financiƫn, strategische marketing en organisatiekunde. Als General manager integreer je deze vakgebieden en draag je steeds een andere pet. De ene keer help je een collega uit de brand, de andere keer moet je scherp onderhandelen.
Je zet de grote lijnen uit en probeert het beleid zoveel mogelijk te realiseren. Dat vraagt om een stevige basis.
Crossroads is sterk op het gebied van begeleiden om samen een beleid te hanteren waar uw kennis en vaardigheden worden benut op het terrein waar het nodig is.

Heb je nog vragen of wil je advies?

Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij staan voor je klaar om je verder te helpen! Je kunt hen bereiken via info@crossroads-bv.nl.

Crossroads BV

Coaching, Advies & Interim. Dat is de kern van ons werk. Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams.

Office Stein/Urmond

Crossroads BV
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
(Van der Valk Business Center)

Social Media