Frank Joosten


Partner


Ik ben een inspirerende, toegewijde en dienstverlenende manager/ bestuurder met een grote belangstelling voor mensen. Ik ben toegankelijk en gemakkelijk bereikbaar voor eenieder en bezit een groot inlevingsvermogen. Ik ben een dienend leider en hanteer een coachende stijl van leidinggeven. Als bruggenbouwer leg ik snel verbindingen tussen alle beleidsmatige en organisatorische disciplines en heb daarbij bijzondere aandacht voor de mensen achter een organisatie.

Ik ga op een pragmatische wijze te werk waardoor ik snel tot goede resultaten kom.

Inzetbaar binnen/als:
– publiek/ private omgeving
– interim management
– onderwijs, participatie en zorg
– projecten en projectmanagement
– moderatie/ presentatie/ dagvoorzitterschap
– Toezicht en commissariaten

Durf te kiezen uit een andere sector!

De filosofie achter Crossroads!

Wij geloven dat mensen het verschil maken in organisaties. Als ze op de juiste plek zitten.

Om resultaten te bereiken zijn individuele kwaliteiten randvoorwaardelijk. Toch ligt het ware succes in onderlinge samenwerking, in teamgeest, in het realiseren van gezamenlijke doelen. Elkaar durven en kunnen vertrouwen. Oprecht, vanuit het hart. Bereid zijn extra meters voor een ander te maken. Geven en krijgen.

Zo ontwikkelen wij organisaties en mensen, ter versterking van kwaliteit en ondernemerschap. Wij begrijpen hoe organisaties werken. Door goed te luisteren, met heldere adviezen. Inzicht te geven in het verbeterpotentieel van mensen en teams.

 

Search

Search is een van onze activiteiten. Daarbij is een transparant zoekproces ons handelsmerk. Goed onderzoek doen wat nodig is. Heldere en open communicatie. Over profiel, opdracht en tijdlijnen. Met duidelijke oplevermomenten. En een realistische inslag.

Advies

Met een gespecialiseerd team van consultants en facilitators. helpt Crossroads de effectiviteit van ondernemingen te verhogen. Op individueel, team- of organisatieniveau.

Interim

Elk functiegebied heeft bij ons een aparte interim specialisatie. Zo bieden wij een selectie van de best passende kandidaten. Aan aanbod geen gebrek.

CrossroadsBV_juli2018-2343

Crossroads BV

Coaching, Advies & Interim. Dat is de kern van ons werk. Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams.

Office Stein/Urmond

Crossroads BV
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
(Van der Valk Business Center)

Social Media