Ben je een verbindende verandermanager met ervaring in het Sociaal Domein, met affiniteit met het oplossen van complexe problemen en de hoge werkdruk die daarbij komt kijken? Solliciteer dan nu!


reroute_bv_matching_stein_VV

[]
1
Step 1

Solliciteren

keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right

Business Analist (BA)

Zowel de gemeentelijke organisatie, als de transformatie van de toegang tot het Sociaal Domein staan de komende periode voor een uitdagend proces. Als manager van het cluster ga jij o.a. samen met de nog te werven kwartiermaker aan de slag om deze ontwikkelingen binnen de organisatie en de herinrichting van de toegang verder handen en voeten te geven.
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de hulp en ondersteuning aan de inwoners van de gemeente. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de geschetste veranderprocessen binnen jouw cluster. Dat wil zeggen dat je investeert in het zelf organiserend vermogen van het team, om hen te begeleiden bij o.a. het zorgvuldig afwegen van beoordelingen en doelmatig administratie bij te houden. Het is jouw verantwoording dat de veranderprocessen soepel verlopen.

Je geeft direct leiding aan zo’n 15 medewerkers van het cluster Uitvoering. Daarnaast stuur je als opdrachtgever een teamleider aan van het Sociaal Team. Dit team bestaat uit ongeveer 30 medewerkers die extern worden ingehuurd.

Functie eisen

 • Je hebt aantoonbaar WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als leidinggevende in de uitvoering van het Sociaal Domein;
 • Je hebt oog voor onderlinge verhoudingen en bent flexibel;
 • Je hebt kennis van data gestuurd werken en denken in het Sociaal Domein;
 • Je weet anderen te motiveren en te coachen.

Over het bedrijf

 • Jouw ambitie is onze uitdaging! Wij hebben nauw contact met onze opdrachtgevers waardoor we samen met jou op zoek kunnen gaan naar een goede plek
 • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden
 • Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring
 • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden
 • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen
 • Gedurende je opdracht word je begeleid door je accountmanager en je recruiter. Uiteraard behoren een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.
logo_crossroads_bv
divider-elegant-short-white

Office Stein/Urmond

Crossroads BV
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
(Van der Valk Business Center)

divider-elegant-short-white